Milliomosok leszünk!

Címkék: youtube pénz nyár :)

2008.07.10. 18:07

Rákok figyelem, megvan mivel keressük ronggyá magunkat a nyáron!

Nyáron minden turista sok pénzt akar nekünk adni -ez alapvetés. Csak annyi a kérdés, mégis milyen címen tehetnék ezt meg. Na, hát itt van a legjobb ötlet a világon, csak egy videó meg egy leptop kell.

Az egésszel csak az a baj, h egy ormányrendelet felsorolja, milyen kereskedelmi tevékenységeket végezhetünk köztéren, és az valami pár elemes felsorolás, a fagyiárusítástól a virágárúsításig. De persze a Váci utcai rajzosok/zenészek sincsenek benne a felsorolásban, szóval a gyakorlat tesz kivételeket... ;-)

Jútyúb-pont. A kép remélem magért beszél:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na, akkor megyünk hétvégén?

A bejegyzés trackback címe:

https://sama.blog.hu/api/trackback/id/tr99562580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr_Master · http://pszichoblog.blog.hu 2008.07.10. 21:22:24

fasza :) a hétvégén nem érek rá, de majd beszállok 1 tesztelésre :D

Animus 2008.07.10. 21:48:50

Tetszik nekem is, csak hétvégén valszeg szentesen leszek, de ha nem mehet, vagy max jövőhéten. Most még lázas-torokgyuszis.. :(

Fajin!

ewq 2008.07.12. 05:21:36

Mekkora befektetse kel hozza? mennyi van meg a szezonbol amig raersz? mekkora haszon varhato? irj egy uzleti tervet es lehet, hogy penzel beszalok.:)

ewq 2008.07.17. 22:46:24

Annyira bevalt a biznisz, hogy mar szoba se all velunk:)

Animus 2008.07.18. 18:04:29

Hja én úgyhalottam vett egy kis vityillót Beregszászba.. És kurva-farmot üzemeltet milliomosoknak.

ewq 2008.07.24. 17:21:11

minap mint ha ot lattam volna a cnn-en mint az ev valalkozoja, de lehet hogy tevedek

Mr_Master · http://pszichoblog.blog.hu 2008.07.25. 17:43:30

Felvettek a pszichológiára (Pázmány)!!! JEEE :)

ewq 2008.07.25. 21:49:26

na megerte ennyit varni:) gratula. dorcit felvettek?

Mr_Master · http://pszichoblog.blog.hu 2008.07.25. 23:25:55

Igen. Simán, és megérdemelten bejutott az ELTE spanyol szakra :)

ewq 2008.07.26. 17:59:57

de o nem a bgf-re akart bejutni valami tolmacs szakra? mint ha ugy emlekeznek.

Mr_Master · http://pszichoblog.blog.hu 2008.07.26. 18:41:58

ELTE spanyol szakra akart bejutni (alapképzés 3 év), utána pedig ott csinál egy masterképzést 2 év alatt és tolmács lesz, valamint megkapja a diplomáját. Tudtommal csak így lehet valaki diplomás tolmács (kell hozzá az első 3 év alapképzés spanyol szakon)

Amúgy nálam is ez van... az első 3 év után már kapok vmi. papírt, hogy "lélekelemző" vagyok (LOL), és utána szakosodni kell 2 évre és utána jön a valódi diploma... addig meg tanulom az általános pszichológiát és az anatómiát :)

Amúgy a Dorci megjelölt a BGF-en is egy szakot, de az nem tolmács volt, hanem valami kommunikáció-médiatudmány v. efféle... de aztán a spanyol mellett tette le a voksát, és az került az első helyre. Talán ezzel keverheted a dolgot...

ewq 2008.07.26. 19:55:18

A lélek elemző elég keményen hangzik. remélem nem most fogsz rájönni, hogy ez téged nem is érdekel

Mr_Master · http://pszichoblog.blog.hu 2008.07.26. 21:08:47

Hát erről szó sincs... csak azért ez a lélekelemző mókásan hangzik. Dehát új rendszer... majd megszokjuk ezt is.

T.B. 2008.08.02. 10:38:12

Nem tudom, hogy baj-e, de kipróbáltam ezt a youtube point-ot itt Egerben, és köszönöm nektek az ötletet! Csak azért írok, mert úgysem vagyunk egymás konkurenciái, és csinálhatnánk közösen is! Ami a fő poén, hogy a magyarok használják inkább, mint a külföldiek.

Mr_Master · http://pszichoblog.blog.hu 2008.08.02. 15:29:42

lol :) ez kemény... ILLED már biztos levédette az ötletet ahogy ismerem, de lehet vele tárgyalni :)
amúgy te ki vagy, és hogy találtál rá pont erre a blogra? :)

ewq 2008.08.03. 22:28:01

Bajnak nem baj de 23%-ot kel vizetned. igy korekt.:)
de ha tovabb adod az otletet akkor a masoktol kapot 23%-bol 23% a mienk. megallapodtunk. egyebkent koszonjuk, hogy te is meg lattad a fantaziat az evszazad bizniszeben.

ILLED 2008.08.12. 16:55:15

Na én is nethez jutottam végre. A nyaralásból már rég megjöttem, de a munka miatt, meg mert szétesett a régi jó pizza hutos net, nem tudtam online lenni.

A vízitúra állati jó volt, nyilván mivel én szerveztem... :)

T.B.! nem kell százalék. Egyrészt mert , ha eddig nem reagáltál ewq felszólítására, feltehetően nem adnál, ha kérném sem, másrészt inkább örülök, hogy valakinek bejött az ötlet, mert mi Bp-en 2x megkíséreltük a turista lehúzást (bár eccer sem jött be) és látom már, hogy inkább az emebereken múlhat ez, mint az ötleten. Szóval csak gratulálni tudok! :)

T.B. 2008.08.21. 20:52:08

köszönöm. hát gratulálhatsz is. hihetetlen lehetőségek vannak ebben az üzletben. különben már gondoltunk rá, hogy tényleg felajánljuk a százalékot, de örömmel vesszük a lemondást erről. annyit kerestünk ezzel a dologgal a nyáron, hogy a barátom tudott magának venni egy Iphone-t. én meg most megyek nyaralni a barátnőmmel Ibizára. jó. nem csak ebből van a pénz, de túlnyomó részt ebből. na majd megírom az élményeket. ;)

Mr_Master · http://pszichoblog.blog.hu 2008.08.21. 22:08:49

amúgy vasárnap utazom egerbe(szerdáig), úgyhogy adjátok meg a koordinátáitokat és felkereslek benneteket (persze csakis fekete mercis verőlegényekkel együtt:)...
na de tényleg ott leszek, poén lenne összefutni és csinálni 1 közös fotót :)

T.B. 2008.08.22. 20:54:37

remetéék lehet hogy kint lesznek, ha nem a "gép előtt rohadnak" (wow függők) de én most érkeztem meg eivissa-ra ibizára, és csak jövőhét szombaton megyek haza, akkor is siófokra megyek. akkor az igért élménybeszámoló: ma 6kor keltünk, egy nagy bögre forró kakaóval ébresztett Anett, nameg azzal, hogy nem tud jönni, mert meghalt az apja. na mondom, akkor út lefújva, az "apósom" még a halálával is csak kibasz velem. hát erre nem megsértődött? erre azt mondja, hogy jó, akkor ez volt az utolsó szava hozzám, majd elhúzott. végülis igaza volt, erős vicc volt. nem untatlak titeket a részletekkel, a lényeg, hogy végülis barátnő helyett barátot hoztam, Benoit-t. A repülőút hosszú és unalmas volt, Madridban az átszállásra 3 órát vártunk a mosdóban, mert Benoit-ra rájött a hasmars. Mindezek után még a csomagomat is elkeverték itt Eivissa-n. Csak az volt öröm az ürömben, hogy amikor a csomagom miatt reklamáltam, az ügyfélszolgálaton nem értették mit akarok, mert nem tudok spanyolul, az angolom sem erős, Benoit meg a WCn ült, ezért hívtak egy magyart a takarítóktól, beszéljem meg vele, hogy mi a bajom. Legnagyobb megleptésemre kiderült, hogy a cimboránk, volt az, akiről azt hittük az Egyesült Államokba ment dolgozni. Még most sem tudom, hogyan került ide, de majd elmondja, elvileg 1,5 óra múlva találkozunk. Márha addig Benoit kijön a klozetről. Én nem tudom mi jöhet még ki belőle 4 órányi trekeszizomtorna után a hasfogó tablettákon kívül, de olyan szag van az egész apartmanban, mintha szarral festettek volna ki... Lehet, hogy csak Döncivel megyek billiárdozni, bár ahhoz előbb sétálni kell a parton, hogy kifújja a szél a ruhámból ezt a szagot. Najó, kicsit sokat írtam. De eseménydús napom volt.

animus 2008.08.23. 18:14:46

Öröm látni, hogy konstruktív és mentalitásában közénk való taggal gazdagodott a #sama. Valaymennyi pénzt utalhatnál mondjuk a kuratóriumnak, mert nekem csak Kárpátaljáig futotta nyaralás címén bár itt sem rossz. Ma megnéztem a nevickei várromot, szép nagyon, az Ung szintén, és ezek a hegyek! Mindenkinek ajánlom ungvárat, ezek a ruszin nők elképesztően rövid szoknyában járnak így nyaranta, és nekem elég könnyűvérűnek tűnnek bár nem volt alkalmam letesztelni a teóriát, de egyszer eljöhetnénk erre testületileg, amíg a barátnőn pesten van.. :O

Ibiza.. Durva. Barna legközelebb ne itt add ki a legjobb ötleteket.

Mr_Master · http://pszichoblog.blog.hu 2008.08.23. 22:24:02

T.B.:hát ha tényleg ibizán vagy akkor darabold fel az agyadat helyettünk is valamelyik hardcore techno partyn ;)

T.B. 2008.08.25. 11:08:54

A pénzt már későn kéritek, mégha szeretnék se tudnék adni, megette Franky...

Amint írtam, tegnapelőtt elmentünk billiárdozni. Csak ketten Döncivel, mert nem bírtam kivárni míg szegény Benoit kijön a klotyóról. Gondoltam már úgysem akarja elhagyni, tuti ott alszik, hát bezártam az apartmant és elvittem a kulcsot.

Ez a Dönci sok minent tud. Nagyon tudja milyen helyekre kell menni. Szereti a kuriózumokat, a finom ételt, jó kiszolgálást, szép pincérlányokat. Azt is tudja, hogy Ibiza Spanyolországhoz tartozik, bár azt, hogy Spanyolországnak királya van, tagadja. Szerinte én ezt rosszul tudom, "bekavar az egri vár, meg Kossuth". (hogy ez a kettő hogy jön egymáshoz, pláne a királysághoz, azt ne tőlem kérdezzétek)

A lényeg, hogy -miután találkoztunk a parton, és megkérdezte, hogy "Egerben még mindig ekkora a szarszag?"- elmentünk CBBC nevű helyre, ahol minden olyan közönséges volt, mint egy utolsó M3-as menti benzinkút kávézójában otthon, az ételek kifejezetten fűrészporízűek, melyeket nekünk kellett a konyháról kiügyeskednünk, miután nemhogy kiszolgálás, de pincér sem volt. A billiárd-szövegről hamar kiderült, hogy csak kelepce, és bárhogy próbáltam bevenni egy zöldposztós asztalt, Dönci mindig a nyakamba borult, és arról sírt, hogy elhagyta a barátnője (2 éve. Na mit szóljak én, akit 3 napja?...), otthon azt hiszik, hogy az USA-ban tök jó állása van, ehelyett Európában takarít egy reptéren, és egyáltalán: teljesen széttolt az élete.

Elmesélte viszont, hogy most van egy lehetőség ahogy kijuthat a hőn áhított Újvilágba. Valami nagyon friss netes hirdetést talált a Fehér Ház honlapján, hogy magyar embereket keresnek tesztalanynak. Azt mondta, egész jó fizetést kapnánk, és mellette szinte semmit se kell csinálnunk, meg hogy most kell lecsapni a lehetőségre, amíg még mások nem viszik el előlünk. Én meg a hülye fejemmel simán belementem a játékba, pedig nem is tudtam, mit vállalok.

Benoit-val nem volt most se sok beszélgetni való, neki tökmindegy, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnökének WC-jén ül, vagy egy Tatabányai vasúti forgalmista deszkabudiján. Hát felkerekedtünk, és itthagytuk ezt a remek Ibizát és a biztos techno partikat a bizonytalan "kísérleti egérségért".

Én nem is tudtam, hogy ezeket a jenkiket ennyire foglalkoztatja az olimpia. Van valami Felps nevű úszójuk, aki nagyon nagyot alkotott most Pekingben, és egyetlen riválisa a mi Cseh Lacink. De amúgy is a begyükben vagyunk, mi magyarok, mert persze követeljük a vízummentességet, de állandóan ott loholunk a nyakukban az olimpián, és nem hagyjuk kibonmtakozni őket. Állítólag akkora stressz volt ennek a Felbs-nek a mi úszónk, hogy nem sikerült összeszednie 9 aranyérmet; szegény telhetetlen. Nahát most egy szupertitkos programban Bush és az irányításba ideiglenesen bevett Obama közvetlen felügyelete alatt magyar embereken kísérleteztek, arra keresve a választ, hogy miért nem sikerült Cseh Lacit a hasmenéses tablettákkal kiiktatni. Így rajtunk kívül még 47 magyar férfit és nőt etettek különböző nemzeti eledeleinkkel és a tablettáikkal. (Öregem, nekem jutott a pörkölt. Sose gondoltam volna, hogy ennyit meg tudok enni belőle.) Majd a székletünk szilárdságát vizsgálták. Ezek csak Benoit-val voltak megelégedve.

Sürgősen kellett nekik a magyarokat meghajtó szer pontos receptje, mert valami nagy szám még ment Pekingben, amiben meg akartak verni minket. A Benoit-nak jutott szerből vihettek ki, mert annyira megörültek az ő alkotásának, hogy teljesen lkényeztették: kapott egy egész lakosztályt a Fehér Házban (persze minket beengedett, amúgy sem tudta használni, megint csak a plüssülőkés márvány WC kagylóig jutott, szegény).

Nade erre tegnap hajnalban jött a hidegzuhany. Csúnyán kikaphattak abban a bizonyos számban, mert kirángattak minket az ágyból (Benoit-t a klozetről), és egyből az Ovális Irodába hurcoltak, ahol maga Bush nevezte álnok csalónak, és az Amerikai nép elárulójának Benoit-t. Hát a további kutatásaik állítólag kimutattákl, hogy a mi otthoni gulyáslevesünk olyan hatással volt évszázadokon át a magyar gyomorra, hogy a csodaszerük semmit sem használt ellenünk.

Bush a haját tépte, és szinte sírva üvöltötte: "Hiába zúztuk darabjaira a Délszláv államot, hiába törtük szét atomjaira a Balkánt, a vízilabdásainkat ezek a magyarok győzik le!" Kért gyorsan egy térképet a mi hazánkról, és a falra kivetített Magyarország összedaraboláról jelent volna meg kép, de valami magas rangú tábornok azzal jött, hogy nem lehet kisebbre zsugorítani ezt az országot, mert eccer már megtették vele, és ennél nem bírnak kisebbet csinálni belőle.

Minket kidobtak az utcára, és hiába követeltük a pénzünket meg a holminkat, amelyek a lakosztályban maradtak, egy 10.000,- dollárról szóló csekkel kiszúrták a szemünket. :) Szóval minden gondunk elillant, és mentünk volna rögtön vissza Ibizára, ha ez a Benoit meg nem találja talán az egyetlen kóbor kutyát Washingtonban, és nem kezdi el mondani, hogy vigyük magunkkal. Ibnizára?!!! Hogyan?!!! Erre kikapta Dönci kezéből a csekkett, és lobogtatta, hogy simán futja bármire belőle, majd hajóval megyünk. Odanyújtotta a kutyusnak, hogy "ebből egy rész ezé a kis szerencsétlené", annak meg az egész kellett: elkapta, majd szépen megette...

Majd a Fehér Házból hallottunk egy állatias üvöltést, amiből csak annyit vettünk ki, hogy "Who lefts the dogs out?!!!" És rögtön utána kijött Bush, hogy keblére ölelje a kis szőrkupacot és idióta affektálással azt hajtogassa: "Oh, Franky, my poor Franky!"

ewq 2008.08.27. 04:41:54

nem is tudom, hogy hol kezderm el. sok kerdesem lenne hozzad, de az elso mindenkeppen az hogy,

Te ki a fasz vagy?
Mennyire utotted be a fejed?
milyen drogot szedsz?
miert unatkozol ennyire?
miert erezted ugy hogy ezt megakarod osztani
velunk?


kulondben tetszet
süti beállítások módosítása