Hazaút

Címkék: emlék suli mi :)

2012.11.22. 23:21

Kiléptünk a sárgatéglás épületből, és már rögtön azon járt az eszem, hogy minden sarkon figyelhetnek minket.

- Másszunk át a kerítésen, arra kerüljünk! - mondta a barátom, de én tudtam, hogy ez olcsó trükk lenne, és biztosan számítanak is rá, úgyhogy gyorsan rávágtam:

- Nem, szépen átmegyünk a túloldalra, úgy jobban belátjuk a kanyart, és lassan, minden kis zugot kikémlelve haladunk. - így tettünk. Közben a barátom arról tartott előadást, hogy ha túl akarunk járni az eszükön, nem szabad logikusan gondolkodnunk, hiszen ők a mi fejünkkel gondolkodva könnyűszerrel kitalálják a következő lépésünket, és akkor végünk.

- Unlogikusan kell gondolkodni, unlogikusan! Ez a fő! Emellett arra is figyeljünk, hogy ne úgy mozogjunk, mint ahogy szoktunk, hiszen olyan távolról, ahonnan még az arc nem vehető ki, úgy szúrja ki legkönnyebben az egyik ember a másikat, hogy felismeri a mozgását. - arra figyeltünk, hogy hozzunk magunkkal csereruhát, és már elve abban indultunk el. - Ergo úgy kell mennünk, ahogy nem szoktunk! - erre persze olyan idétlen mozgásba kezdtünk, hogy nemcsak nekik tűnhettünk fel akár a távoli tér másik oldaláról is, hanem az is ránk figyelt az utcán, aki addig sohasem látott minket, mert két ilyen hol robotszerűen, hol táncolva járó embert biztosan megjegyzett volna mindenki. Úgy lépdeltünk, hogy nyugodtan megalapíthattuk volna a saját külön bejáratú Hülye Járások Minisztériumunkat. Közben ahogy a térhez értünk, egyre izgatottabbak lettünk. Ekkor vettem elő a csodafegyvert:

- Nézd, mit hoztam: parókák!

- Isten vagy! - egy félreeső sarokban felvettük a nagymamámtól örökölt két parókát: egy rozsdabarnát és egy szőkés barnát. Le-robot-táncoltunk a lépcsőkön az aluljáróba, és elérkeztünk az első nagy megmérettetéshez, az első szűk keresztmetszethez, a terület Thermopülai-szorosához: a metróbejárathoz. Szerencsére sokan voltak, és még az ellenőrök is elállták az utat, így viszonylag takarásban haladtunk át e Halálhágón. Azért volt ez nagyon nehéz, mert ha itt szemből meglátnak, esélyünk sincs átjutni, hiszen csak a markukba futhatunk. Ha hátulról látnak meg, könnyen üldözőbe vesznek, és nincs hova menekülni, hacsak éppen nem jön a metró. Most már időnként félve hátra-hátra néztünk, hiszen nagy esély volt arra, hogy más útvonalon vártak minket, és látva, hogy nem arra vettük az irányt, gyorsan továbbjönnek, abban bízva, hogy itt utolérhetnek. Lementünk a metrókhoz, de a számláló szerint csak fél perce ment el az utolsó... Másfél percet sarokba szorítva kellett eltöltenünk. Az „unlogikus" tételünkhöz tartva magunkat nem mentünk el a csarnok végéig, hiszen az lett volna a logikus, ha minél messzebb megyünk a bejárattól, így minél később láthatnak meg minket. De mikor ezzel érveltem, megkaptam:

- Dehogy! Ez az, amire számítanak! Unlogikusan! Unlogikusan! - maradtunk hát közvetlenül a lépcső aljában, és közben egyikünk a lenti terepet pásztázta végig, másikunk pedig a lépcső tetejét figyelte feszülten, ahol bármelyik pillanatban felbukkanhattak üldözőink. Így is lett. Feltűnt a két sötét alak, amint rohantak le a lépcsőn, pedig még nem láttak meg minket, csak tudták, hogy elszámították magukat, és be kell hozniuk a lemaradást. Abban a pillanatban mikor a barátom meglátta őket, meglökött. Arra se maradt időm, hogy körbenézzek, és meggyőződjek magam is arról, hogy biztosan ők azok, mert ijedtemben azonnal futásnak eredtem, megfeledkezve minden unlogikusságról és a robottáncról, a barátom meg utánam. Futottam volna egészen hátra a biztos vesztembe, de neki több esze volt, és az újságosbódé mögött elkapta a karomat, és gyorsan visszahúzott. Óriási mázlink volt: míg ők a sietséggel voltak elfoglalva, nem vették szemügyre a lenti tömeget. Csak amikor leértek, kezdték átfésülni szemükkel a területet. Olyan picire húztuk össze magunkat a parókáink alatt az újságósbódé mögött, amennyire csak tudtuk. Kivártuk, míg a lépcső mögötti hátsó területet is megvizsgálják, és akkor egy gyors irammal a hátsó lépcsőnél termettünk, és az emeletig meg sem álltunk. Ott az üvegkorlátok mögé leguggoltunk, és vártuk, hogy megérkezzen a metró.

nagyvárad tér.jpgA két alak a vadászok nyugalmával, lassan vonult végig az állomáson, még az újságost is kétfelől kerülve, hogy semmi ne kerülje el a figyelmüket. Egyértelmű volt, úgy számolták ki az időt, hogy mire a hátsó részhez érnek, pont megérkezik a metró. Az volt ezzel a probléma, hogy nekünk is a metrónak abba végébe kellett volna szállnunk, hogy a célállomáson kényelmesen elfuthassunk a menekülésbe. De ezt ezek a dögök is tudták. Ők bezzeg magasról tettek az unlogikusságra. De mi nem. Így hát visszamentünk az első lépcsőhöz, és fent vártuk be, amíg megérkezik a metró, majd a jelzés után egy nagy rohanással pont az ajtócsapódás előtt érkeztünk a kocsiba, előbb a barátom, majd én egy cselgáncs gurulással, amitől a parókám ugyan leesett a fejemről, de ez egyáltalán nem zavart, mint ahogy az sem, hogy mindenki minket néz, mert a lényeg most az volt, hogy csak ők ne vegyenek észre. Így, abban a hiszemben, hogy a vonat átellenes végében utaznak ellenségeink, nyugodtan leültünk, és vártuk, hogy befussunk az állomásunkra, hogy ott egy újabb veszélyes játszma kezdődjön.

Összesen öt megálló. Már csak négy. Három. Éppen két megállóra voltunk, mikor a barátom a biztonság kedvéért kinézett az ajtón, és bejött a megérzése: éppen a szomszédos vagonba szálltak be a kitartó vérebek. Tudta, hogy ha bennmaradunk, csak veszthetünk, mert a következő megállónál a miénk kerül sorra, és menthetetlenül egy zárt térbe kerülünk velük, így nem kerülhetjük el a végzetünket. Rápillantva falfehér arcára egyből megértettem a helyzetet. Gyorsan intett, hogy ugorjunk le, ami két okból is kockázatos volt: először is, ha ők fennmaradnak, elénk kerülnek, és a második Halálszorosban, az állomás kijáratánál, éppen a cél előtt tudnak minket feltartóztatni, mégpedig úgy, hogy már számítanak ránk, hiszen lehetetlen lett volna észrevétlenül leszállni; másodszor - és ez az aggasztóbb - az is megeshet, hogy utánunk ugranak, és akkor biztosan nem kerülhetjük el őket, hiszen előbb-utóbb vissza kell térnünk a metróhoz, ennek az állomásnak pedig csak egy szűk lejárata van, így biztosan végünk. Mindennek ellenére - talán az unlogikus dogma hatására - leugrottunk. Minden erőnket összeszedve futottunk a mozgólépcsőkhöz. Befordultunkban visszapillantottam, és... jajj! Mintha egy elmosódó árnyban felismertem volna az egyik alakot. Gyorsan előrefurakodtunk a tömegben, és már másztunk is felfelé a mozgólépcsőn, mindenkit félrelökve, háromnegyed úton visszanéztünk izzadtságcsepekkel borított homlokkal, és beigazolódott minden félelmünk legrettenetesebbike: határozott léptekkel jött felfelé egyik üldözőnk, összevont szemöldöke alól egyenesen a szemünkbe nézve! Nem használt az álca, a paróka, sem az unlogika, sem a szokatlan mozgás!

- Elvesztünk! - suhant át az agyamon. De szerencsére még csak félúnál tartott. - Most mi lesz? Fent elkap, ha lemegyünk, lent kap el: a metró csak most süvöltött ki az állomásról, ha most visszafordulunk a mélybe, még vagy egy percig csapdában leszünk! Arról nem is beszélve, hogy a másik biztosan lent áll, és lesben vár arra, hogy egyenesen a karjaiba rohanjunk! - ekkor a barátomnak egy briliáns ötlete támadt. Visszafordultunk, de nem álltunk a lépcsőn, hanem leültünk.

- Ha szerencsénk van nem lát meg, de meg ne moccanj! - súgta. Hétrét görnyedve kucorodtunk a szembe haladó lépcsőhöz közelebbi oldalon, egymás mögött, hogy minél kevésbé látszódjunk. Szerencsénk volt: a barátom számítása bejött, hiszen nem jött utánunk lefelé senki sem. Ráadásul lent sem vártak ránk. Aki felment, minden bizonnyal fent kutat minket, és nem érti miért nem talál ránk. Jött a metró, felpattantunk rá. Pár másodpercig még nyitva volt az ajtaja, ezek a másodpercek azonban óráknak tűntek e várakozásban. Felhangzott a jelzés. Mindjárt záródnak az ajtók! Ebben a pillanatban a mozgólépcsők aljánál feltűnt a lóvá tett vadászunk, akin látszott, hogy mindent beleadva sprintel felénk, de már csak a csukott ajtóba ütközött bele. Hirtelen végtelen nyugalom áradt szét bennünk: éreztük, hogy megmenekültünk. Ebbe a nyugalomba egy kis derültség is vegyült, hiszen üldözőnk tehetetlen dühében még megpróbált bemutatni nekünk az ajtó üvegén keresztül, de nem volt rá elég ideje, mert suhant velünk a metró, ő pedig, kétujjas kesztyűben lévén csak kétségbeesve tépte a fogával a kelletlen ruhadarabot.

- Ezt most megúsztuk, de hol lehet a másik? - kérdeztem, mikor már az alagútban voltunk, mert tudtam, hogy hamar itt a célállomás, ahol le kell szállnunk és még könnyen megeshet, hogy nem sikerül a menekülés.

- Két eshetőség áll fenn. - mondta a barátom - Numero egy: ő is leszállt, és akkor megmenekültünk. Numero kettő: nem szállt le, és akkor még a legnehezebb hátra van, hiszen elállhatja az utunkat a kijáratnál. Igaz, hogy a kijárat kettős, de ha a rosszat választjuk, akkor nincs menekvés.

- Bízzuk a sorsra!

- Rendben! Dobjunk fel egy pénzérmét: ha fej, akkor balra megyünk fel, egyenesen, ha írás, akkor jobbra, kerülőúton. - feldobta. Fej lett. - Balra, egyenesen.

- És hol marad az unlogikusság? - vigyorogtam rá.

- Igazad van! Jobbra, kerülőúton! - mosolygott rám. Bár nem valószínű, hogy a sorsnak sok köze lenne a logikához, így a sorssal szembe menni sem valószínű, hogy logikaellenes, mindenesetre bejött a számításunk, mert állomásunkon jobbra fordulva, a kerülőúton előbb két rövid mozgólépcsőúttal egészen mélyre-, majd egy hosszúval egészen felérve, megláttuk a kopót, ahogyan őrzi a másik útvonalon a mozgólépcső tetejét. Most semmi más teendőnk nem volt, mint addig settenkedni felé, minél inkább takarásban maradva, amíg csak lehet, míg végül lelepleződve végső erővel sprintelni. A tömeg itt is elég nagy volt, de mikor már tíz lépésre voltunk a menekülésünk zálogától, meglátott minket! Úgy szedtük a lábunkat, ahogy csak tudtuk, de ő ugyanolyan messze volt, és ugyanúgy beleadott mindent. Mikor már csak másfél méter hiányzott, behunytuk a szemünket, és előre tartott karokkal egy nagyot ugrottunk.

- Ezaz! - kiáltottam örömittasan a barátomnak. Hiszen anélkül, hogy elkaptak volna, elértük a Princesst!

princess.jpg

Kérdés

2011.11.09. 12:54

Nincs meg valakinek a régi CS videónk amit a Városligetben hoztunk össze?? :) Nagyon érdekelne! 

Új blogom

2011.09.15. 15:56

http://interpretalin.blog.hu/

 

Egyelőre csak egy bejegyzés, próbálok humoros és közéleti lenni, meglátjuk mennyire fog sikerülni. Csekkoljátok. 

Ma rágyújtottam buszra várva
Váróterem közelén,
Az épületnek ablakában
Megláttam, hol állok én.
De nem csak magam kémleltem ott,
A nagy orrot és kobakot...
Hanem egy lábat keresztbe rakva,
S a szoknyát, amely rajta volt!

Ült a szoknya, ült a gazda,
Ült a láb kereztberakva,
Ült a rés a szoknya s láb közt,
S ült bizony a szemem rajta.
Én meg álltam, állva vártam,
Fejszénámat igazgattam,
Így állt szénám e pillanatban,
Így állt a pillanat és én
Hajsimítást imitálva
A váróterem közelén.

Hajj, de bűneim miatt
Gyúlt harag keblekben:
És remegve állva láttam,
Hogy a két mell meglebben.
Vele lebbent szoknya, gazda,
A gazda feje, s a haja rajta,
Felfedve, mi -balsorsomra-
Lekókasztó módon ronda.

Ennyi...

Címkék: beastie

2011.05.15. 14:39

Na erről beszéltem pénteken - sztem beteges, de nem rossz... Beastie Boys és .

Remíz Project (low) Quality

2011.05.11. 10:36

A szám:
Utazunk, utazunk

És a ráadás:
Nyúlcipő, lóbőr

Producert és jogi képviseletet keresünk! :) (Valamint hangmérnököt!)

OVX mobil recojoe-hoz

2011.05.01. 20:39

Recojoe magánközvetítés mobil

III. Fürdők éjszakája -

rendezvénysorozat program - Budapest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fürdők éjszakája harmadik alkalommal kerül megrendezésre, idén 2011. Február 18.-án 22.00 órától. 5 helyszínen: Széchenyi, Gellért, Rudas, Lukács, Király várják a fürdeni és bulizni vágyókat.


 

A Fürdők éjszakája harmadik alkalommal kerül megrendezésre, idén 2011. Február 18.-án 22.00 órától.
5 helyszínen: Széchenyi, Gellért, Rudas, Lukács, Király várják a fürdeni és bulizni vágyókat.

A Múzeumok éjszakájának mintájára fővárosszerte egész éjszaka nyitva állnak majd a lubickolóhelyek, közülük legalább is a Gellért, a Rudas, a Széchenyi, a Király és a Lukács fogadja majd a kulturált szórakozásra vágyó közönséget. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is kiválóbbnál kiválóbb programok várják a srácokat és a lányokat. Sőt, a programok hangulata is illeszkedik majd az adott létesítményhez.
 
Lukácsban Ungvári Tamás beszélget Vágó Istvánnal, de lesz Dumaszínház és hanglemezbarát DJ szett is
Széchenyiben az EST Music-os Zoohacker & Greg Note, a TMX, és a Compact Disco, valamint az Anima Sound System
Rudasban Volta Johntra & Paun & Rhina, Naga, Palotai és Karányi, a Török Fürdőben Keyser & Shuriken, illetve a Mana Mana
Gellértben a David Yengebarian Trio, Infra Gandhi, a The Dj Bootsie Akoustic Big Band, és szabadstílusú Slam Poetry
Királyban koedukált lounge szórakoztatja majd a megjelent party arcokat.

A buli 22.00-kor kezdődik és reggel 04.00h-ig tart. A karszalaggal MINDEN hely látogatható ezen az éjszakán. A jegy elővételben 3500.-Ft, a rendezvény napján 4000.-Ft-lesz.

Jegyek előre megválthatóak az alábbi jegyirodákban:

Broadway jegyirodák:
1134 Hollán Ernő u. 10. Ny.: H-P 10-18
1026 Gábor Áron u. 74-78. Ny.: H-P 10-19, Sz 10-17

Volt bolt:
1074 Klauzál tér 14. Ny.: H-P 10-18

Műegyetemi ajándékbolt:
1111 Egry József u. 2. Ny.: H-P 7.30-16.30

Vanjegy.hu jegyiroda:
1211 Áruház tér 8. Ny.: H-P 07-19 (Szakrendelő,1.emelet)

http://www.utazzitthon.hu/iii-furdok-ejszakaja-budapest.html

Csak most a Transformice-on.

Vegyünk egy sajtot, egy egérlukat és 25 egeret, akik mind azért küzdenek, hogy elsőként vigyék be azt a lyukba. Mindehhez adjuk hozzá, hogy minden egeret más irányít, és jórészt csak együttműködve sikerül(ne) hazavinni akárkinek is egy pici sajtdarabkát. Ebből már egyértelmű lehet, hogy ritkán sikerül fegyelmezetten teljesíteni a pályát, hiszen mindenki egyszerre a segítőtársad, és az ellenfeled is. Na, ez a Tranformice. Meg persze rengeteg pálya, földön fetrengős nevetés, és komoly függőség.

Szóval az angol #1-es szerveren "/room sama"! :)

 


Önreklám

2010.09.12. 15:07

Na! Kommenteljetek már az új blogomba nyápicok mert megesz a fene.

http://lirabence.blog.hu

 

Találós kérdés

Címkék: lol bizarr mi

2010.09.06. 16:07

Na, melyik volt osztálytársunk lesz a jövőévi Andrássy úti felvonulás főszervezője?

Ízene

2010.08.03. 03:45

Egy részeges kis altató, kurvák vérén előadja: jómagam.

sama.blog.hu/media/file/altato.mp3

Balázs újabb alkotása. Szeriontem zseniális! :D

holnap meccs?

Címkék: meccs csocsó

2010.07.05. 17:53

na... holnap este egy meccsnézés valahol? barna nálad nincs csocsóasztal? akár lehetne csocsózni is egyet a régi szép idők emlékére:)

It's good to be regular...

Címkék: óda

2010.06.02. 16:59

Annyira ocsmány volt az előző bejegyzést látni minden nap, hogy muszáj volt posztolnom egyet...

Ez sztem igencsak mókás:

csá!

Amúgy google-ben találtam a képek között, colon-ra rákeresve (próbáltam megtudni az milyen írásjel, kettőspont amúgy), nem álltam meg és rákattintottam. Hiba volt, szenvedjetek ti is! ;)

http://www.colondiet.co.uk/mucoid_plaque_photos.html

Kváncu srácok!

Címkék: zene barbara boys beach ann akapella

2010.05.17. 22:05

Leonar3Do

Címkék: tech magyarország leonar3do

2010.04.29. 17:22

Ma 3-kor mutatták be a Leonar3Do-t a Nyugatinál.

 

Srácok, kipróbáltam, és iszonyat jó dolog ez! A legnagyobb újdonság számomra, hogy felhasználóbarát szoftverrel készíthetünk 3D-s rajzot, vagyis inkább szobrot, és közben nézhetjük is. Tehát nem kell hozzá 3 db kétdimenziós ablak, amelyekben a különböző szögeket makettezük, hanem kapásból a 3D-s képet látjuk tényleg 3D-ben. Egy szemüveget kell feltennünk, a monitor felső élének sarkaira meg a közepére kell csiptetünk egy-egy érzékelőt, és már kézbe is vehetjük a speciális egeret, a szintén két gombbal rendelkező "madarat".Egy 3D-s paintet, egy 3D-s amőbát, és egy 3D-s fallabdás játékot futtatak rajta, szétdobáltak mindenkinek egy-egy 3D-s papírszemüveget, majd kivetítőn faragtak egy szobrot. Újdonság az is, hogy nem egy egyszerű 3D-s képet látunk, amelyet forgathatunk a madárral, mert itt a fejünk mozgását is érzékeli a szerkezet, és a fejünk helyzetének megfelelő képet mutat, tehát akár be is nézhetünk a tárgyak mögé, olyan, mintha tényleg ott lenne. Persze ez csak a felhasználó szemüvegével működik, mely be van kötve, a kiszosztott szemüvegekkel továbbra is csak egy szögből láttuk a 3D-s képet. De mindez még csak a kezdet, hiszen elsősorban a hárdvert fejlesztették a Leo-nál, de erre szinte minden átvihető, amit ma a monitoron látunk, szóval csak várni kell a szoftverfejlesztésre, és nemsokára csézhetünk 3D-ben. Ha igaz, hogy kb. negyvenezerért hazavihetjük a felszerelést, akkor mire kifejlesztik rá a normál szoftvereket, egy májerebb egér áráért ezt is elhozhatjuk.


Megkérdeztem a feltalálót, és sajnos a madár elnevezést lefordítják bird-re, pedig milyen jól hangzott volna, ha mindnhol mádár-nak mondanák, mi lennénk, a mádár-ok... :D Egyes részek azért még így is mutatják a cucc származását (piros-fehér-zöld).

 

 

 

 

 

 

 

rövid, gatyás nap

2010.03.27. 19:33

Kedd, 16:00, Gödör fönn a lépcsőknél.

Megjelenés, amiben csak akartok. Sör-bor bekészítése ajánlott. A nem megjelenés ellenjavalt.

Uff.

Unalom helyett

2010.03.07. 19:30

Például lehet ilyet:

 

 

Szóval ahelyett, hogy a Bence unatkozik, csinálhatna vicces animációs filmeket, és feltölthetné a samára, sőt, áthívhatná/vagy a laptop korszaknak hála elhívhatná/ a Barnát inni és közben csinálhatnának ilyen és ehhez hasonló animációs filmeket, amelyeket feltöltehetnének a Samára. Garantáltan nagyobb sikerrel, mint a verseit. Ez kb. 3 perc munkábba került, és biztosan ki lehet hozni monnyuk 2 óra sörözésből egy más értelemben röhejes filmecskét... :)

néha még

2010.03.01. 04:51

levitézlik az idõ,
mit önmagából kilõ
a múlt, 
a múlt még oly közel,
és nem is túl dicsõ
 
a budiba rekedt itt az isten?
vagy tán játék e táj?
még jõni kell,
még jõni fog, de most
sok elvtelen puhány,
 
kulkássza, még hányja-veti
mi nyugati, mi keleti
és oly csekély,
az idõ tengerén pislákoló
ember gyújtotta fény
 
megbicsaklik a szép,
kardot ránt a részeg,
bár téblábolnak még
a süllyedõ hajón
borszagú tengerészek
 
tervek születnek egyrecsak,
bizony az orvos sír föl
vanúgy,
mi meg görgetjük a terhet,
mint skarabeusz a szarut
 
szarunkból élet nem fakad,
eszünkbõl jó ha élni futja épp,
szemünk fölött a meghunyászkodás
ütötte heg bár fölszakad,
akár az ósdi képanyag fölött a kép - néha még.
 
---
 
Ezzel a borongós verssel törném akkor meg a csöndet, és kívánom nekünk, hogy ez a hangulat fordítottan arányoljon a tavaszihoz, ami ezennel beköszöntött. Egyúttal felszólítanám kedvenc műkritikusomat, hogy valljon színt, most akkor az országban marad-e, vagy nem. Kedvenc közösségi közlekedés ügyi aktivistám pedig nyugodtan elereszthetne valami politika-gyanús posztot, így a kampány időszak közepe táján, alkalmat kínálva nekem, hogy az elempé mellett korteskedjek, egyben megjutalmazva magát egy kiadós naugyéval, hogy akkor ők tuti, hogy a szabad madarak petéjiből pattantak elő. :) Persze kedvenc hype-felelősöm is igazán belinkelhetne már egy örökbecsú L.L. Junior feat Divizió 88-at.
 
Szóval írjatok pupákok, megöl az unalom!
 
 
 

 

Csatlakozzatok!!!

Címkék: ajánló magyarország értékrend

2010.01.27. 19:04

Ha elegen leszünk, egy akcióval leragasztjuk a rohadt lukakat!

(katt a képre)

 

Szilveszter!!!

Címkék: ajánló kultúra mi :)

2009.12.28. 23:41

Nem tudod még mit csinálj Szilveszterkor?

Nincs pénzed bulizni?

Beteg vagy, de jól éreznéd magad?

Idén kipróbálnál valami mást?

CSINÁLD MAGAD SILENCE PARTY A GELLÉRT HEGYI VÍZTÁRAZÓNÁL

Nem kell más, csak egy mp3 lejátszó sok pótelemmel, és a sama.blog.hu által összeállított playlist, aztán indulhat is a móka!

5 perces szünetekkel egyszerre, jelre elindított zene, csodálatos kilátás Budapest legszebb részeire, szélvédett szabadtéren.

Mindez ingyen!

Csatlakozz! 2009.12.31. 22:00-tól 2010.01.01. 03:00-ig.

Jöttök, lesztek, hoztok, esztek

Péntek - lakásavató

Címkék: mi

2009.12.07. 09:17

Nedves Samalakók!

 

Engednem kell a nyomásnak, és meghívom Mindnyájatokat meg Krinyát a pénteki lakásavató bulejra! Nálunk kezdünk az első hányásig, aztán továbbállunk szétverni vmit, ami nem az enyém. :)

Monnyuk kezdjünk 19:00-kor. A berakott kép eredetijéről elnevezett utca 10. szám alatt. (Alexandr Petrovics, ő se beszélt magyarul...)

56-os csengettyű.

Flekó, ha nem jössz el, Hozzátok megyünk tőlünk! :)

A képre kattintva csekkolhatjátok, hogy a Google Móricz Zsigmond név alatt futtatja említett költőnket, uh nehogy a Móriczra menjen vki! :)

Hozzatok Ti is inni, meg enni, ha akartok.

Egyéb tudatmódosítót ne hozzatok lécci, vagy ha mégis, akkor majd csak Flekonál fogyasszátok el! ;)

Kuruc dalok

2009.12.04. 20:18

Már mennyi ideje terveztem!

Lassan fél éve, hogy elterveztem, hogy megcsinálom ezt az animációt, és most végre vettem a fáradtságot! :)

Iszonyatosan szeretem ezeket a dalokat, fogyasszátok bátran! Persze énekelni jobb, mint hallgatni, de majd remélem olyat is csinálunk valamikor!