GeoEye-1

Címkék: geoeye 1

2008.09.09. 10:29

Miután Franky megette a vagyonunkat, nincstelenül nem térhettünk vissza Ibizára. De ez a kísérleti alanyság annyira bejött nekünk, hogy utánanéztünk hol lehetne kamatoztatnunk az így megszerzett tudást. Szerencsére még aznap ránkragyogott a szerencse. A washingtoni New York Ave végén már messziről virított a dupla arany boltív, amely meghozta a szrencsénket. Dönci rögtön mondta is, hogy: "Látjátok: ott a King Burger, menjünk oda, csak kapunk valami munkát." Valóban egy McDonald's volt ott, és Nagy Sárga Em betű alatt, a mexicói pénztároslány szintén nagy sárga fogai fényében megpilantottunk egy hirdetést a falon: "A Nasa önként jelentkező kísérleti alanyokat keres."

Lett is nagy öröm köztünk, így egyáltalán nem bántuk, mikor hiányos öltözetünk miatt (Benoit-n egy szál nyuszis boxeralsó volt, Döncin pizsama, rajtam alsónadrág meg póló) az üzletvezető sűrű hátbaveregetések, és fákingozások kkíséretében kidobott minket az utcára, noha Benoit még el sem foglalta helyét a mellékhelységben. Nem értettem, honnan tidta, hogy nem rejtek azalsógatyámban egy tízezer dolláros csekket George W. Bush aláírásával... Benoit persze rögtön ránk fogta: Ti hülyék, hát persze, hogy kidobnak, ha egyszer európai típusú alsógatyát vesz fel Bálint, Dönci meg ilyen idétlen csíkos pizsamát. (Az ő félmeztelen alakja persze hihetetlen bizalmat gerjeszthetett mindenkiben, aki látta.
Na de ami most minket jobban izgatott az az új munka. Rohantunk egyből a Nasa legközlebbi irodájához, és beadtuk önkéntes felvételi kérelmünket. A munka feküdt nekünk, főleg Benoitnak. Az amerikai űrkutatás ugyanis hatalmas akadályba ütközött. Nem tudom mennyire van fogalmatok az űrben való szarásról, de az abban különbözik a földitől, hogy egy vákumos árnyékszékre szíjjazza magát az űrtengerész, és szinte kiszippantja belőle a gép a székletet. Erre azért van szükség, mert míg itt a Földön nem olyan nagy katasztrófa, ha leesik a földre egy kis szardarabka, addig odafönt létfontosságú hogy ne repkedjen a sza, mert belélegezve rögtön megbetegíti az asztronautákat. Van egy külön cső a kisebb dolgokhoz. Csak arra nem számítottak a tervezők, hogy egy hosszabb űrtúránál, mint pl. a Mars expedíció rájöhet hasmars szegény űrhuszrokra, és az kész katasztrófa. Ígyhát olyanokat kerestek, akiket ilyen áldatlan állapotban fellőhetnének orbitális pályára a GeoEye-1 nevű műholdban, hogy keringés közben vizsgálják a különböző űrWC prototípusok eredményességét.

Most itt száguldunk fent, összkomfortos kabinunkban. Minden megvan ami kell. Edzőterem, nethozzáférés, kaja, és hogy semmiképp ne unjuk magunkat a GeoEye-1 oriási teleszkópjaival pásztázgathatjuk a Földet. Sajnos a női öltözőkön ez sem lát keresztül, de a tetőn minden testrészüket napoztató lányok alaposan szemügyre vehetők. Nos, majd, ha látunk valami érdekeset, Nektek is beszámolunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://sama.blog.hu/api/trackback/id/tr61655138

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: agen Pkv Games 2019.05.27. 02:06:16

Gyümölcspóker játék ingyen - Gyümölcs Póker Játékok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Animus 2008.09.09. 12:42:07

Ez is hehe, de én most offtopic:

subba.blog.hu/2008/09/08/hulye_video_pince

EZ NEM A KITTI?
süti beállítások módosítása